Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

A 'Gyerekszoba-dekoráció DIY workshop' októberi kiadása

2017. október 16. 13:06 - Bencsikné Mészáros Csilla

A múlt szombat délután is nagyon izgalmasan telt, mert a mostani csapat is nagyon jó érzékkel, nagyfokú kreativitással nyúlt a kerettémákhoz. Kibővült a füzérek helye is, ahová kerülni fognak. Erzsi (a Picikártya megálmodója) például a nappali olvasósarkába készített 'READ' feliratot, Virág pedig a fotófalukhoz választotta a 'PILLANATOK' szót, ami miatt rögtön be is vezettük a minifüzér kategóriát, hiszen ez a normál méretezésben egy kezelhetetlen hosszúságot eredményezett volna. :-) Egy másik kedvencem Brigi füzére volt, aki kisfiának neve mögé még egy lufi képet is kért, amihez fonalból ragasztott egy masnit, de imádtam Marcsi 'ROZINA' feliratát is, mert a szürke-fáradtrózsaszín kombinációjú cirmos pompom mindent vitt. Különleges volt, hogy egy még pocaklakó számára is készült felirat kapucsínó színvilágban, ami szerintem az elkövetkező trend lesz, nagyon várom a szobácska többi részletét! 

Azt hiszem a legmarkánsabb közös pont a mostani résztvevőkben a házbővítés, házépítés, lakás-felújítás volt és így ha kicsit ironikusan is, de tudtuk/tudták egymást bátorítani az elkövetkezendő nehézségekben. Jó volt egy kis lakás-szépítéssel ráhangolódni a témára. A második projektnél a legnehezebb azt hiszem a faliújsághoz való textil kiválasztása volt, de persze a döntés meghozatala után nagyon felpörögtek a résztvevők, hogy a szemük előtt már megjelent összképet gyorsan megvalósítsák. Jó emberek, jó hangulat, gyönyörű munkák. Így tudnám összefoglalni a 2. Gyerekszoba-dekoráció DIY workshopot.

Novemberben új, rövidebb, egy projektes workshopok indulnak, készülődve már egy kicsit decemberre. Az időpontok valószínűleg hétköznap vagy vasárnap délutániak/estiek lesznek. Mindezekről hamarosan jönnek a részletek! :-) 

komment
Címkék: workshop

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612991928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása