Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Lakberendezési utazások 2017-ben

2018. január 01. 18:42 - Bencsikné Mészáros Csilla

Az újév első napja nem a teljesíthetetlen fogadalmakról szól az én életemben, sokkal inkább egy visszatekintésről az elmúlt esztendőről. Nagy lelkesedéssel vágtam bele (vagy folytattam) környezetünk csinosításába és igyekeztem másokat is megfertőzni ezzel. ♥

Gyerekszobák

Valakinek az otthonában nyomot hagyni óriási élmény. Az együtt ötletelés, a javaslatok közös továbbgondolása nyomán valami szívet melengető született. A legjobb élmény volt a gyerekek rajongása és a szülők nyugtázó pillantása, könnyes szeme volt. 

DIY

Azt hiszem nem túlzás azt állítanom, hogy a férjemmel együtt beszippantott minket a 'csináld magad' szelleme és állandóan valami projekten törjük a fejünket. Legjobban a régi tárgyak új tartalommal való megtöltését szeretjük, aminek lényegét a napokban olvasott könyvem fogalmazta meg igazán találóan: " A tárgyak többek, mint fizikai tulajdonságaik;érzelmi értékük és történetük van. " (Meik Wiking: Hygge) 

Dekoratőri- és tervezési munkák

Egy helyiség berendezésének elképzelése és megvalósítása igazi jutalomfeladat. Törekszem az ötletes ámde költséghatékony megoldásokra, mindig szem előtt tartva a tulajdonosok vagy használók személyiségének figyelembe vételére. A tökéletesség nálam nem szempont, sokkal jobban értékelem a kicsit rusztikus, de egyedi darabokat és megvalósításokat.

Workshopok

Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy a kedvenc diy projektjeim másokat is érdekelt, és hogy a résztvevők a rendelkezésre bocsátott alapokhoz milyen kreatívan nyúltak. A különleges végeredményeket megosztották gyerekeikkel és otthonukkal, ami már abszolút hab volt a tortán!

Szuper utazás volt és már most azon dolgozom, hogy jövő ilyenkor is legyen miről beszámolni! Szeretnék minél több hozzám hasonló alkotó kedvű embert megszólítani. Hogy hogyan, az nemsokára kiderül!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr1513538711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása