Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Indítsunk kreatív workshop-sorozatot!

2018. január 09. 20:04 - Bencsikné Mészáros Csilla

Mindig öröm hallani, ha a blogon feldobott inspirációk és diy projektek kapcsán ti is belefogtok a barkácsolásba, dekorálásba, alkotásba! Vagy amikor a workshopokon azt tapasztaltam, hogy ugyanazon alapanyagokhoz mennyire kreatívan nyúltok, és az eredeti elképzeléseimet mennyire túlszárnyaljátok! Ahogyan mindenben különbözőek vagyunk, úgy a megoldások is nagyon sokszínűek. Mindenki hozzáteszi a saját látásmódját, ízlését, hangulatát.

Ezen felbuzdulva nagy tervem 2018-ra, hogy összejöjjön egy kis csapat (rugalmasan, kinek melyik projekt szimpatikus), akikkel közösen különböző témákat közösen dolgoznánk fel Az alkalmak ingyenesek lennének, ezért az alapanyagokat mindenki saját magának hozná - persze ha a beszerzés nehézségekbe ütközik, akkor szívesen segítek. Természetesen most is az olcsó és egyszerűen megvalósítható ötleteket szeretném előtérbe helyezni, de a tematikát idővel közösen alakítanánk ki. Rengeteg olyan dolog van, amit régóta tervezgetek, de nem fogtam bele, vagy már volt néhány szárnypróbálgatásom, de szeretném továbbfejleszteni, és a közös fellendítő erő kapóra jönne! Rendszeressége havi vagy másfél havi lenne és továbbra is a váli Könyvtár szabad kapacitásait szeretném igénybe venni (körülbelül másfél óra/alkalom). Ünnepek (úgymint pl. Húsvét, Anyák Napja vagy Advent) előtt pedig gyermek-szülő projekteket szeretnék vezetni.

Néhány példa és inspiráció a feldolgozandó témákról:

Fotók: https://www.pinterest.com

Remélem minél többeteknek van kedve a közös alkotáshoz, a facebook oldalamra hamarosan felteszem az első tervezett workshop dátumát és részleteit!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr6513562251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása