Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Új lakásdekor- és homestaging projekt 27 négyzetméteren – 1.0 Tervezés

2018. február 27. 16:52 - Bencsikné Mészáros Csilla

A Városliget közelében, egy tetőtéri garzon dekorja és kiadásra való felkészítése a következő nagyszabású projektem, amit szeretnék Veletek megosztani. Körülbelül egy éve újították fel a lakást, igazán fiatalos és letisztult stílusban, de mivel egy fiatal hölgy volt a tulajdonosa és lakója, az összkép elég nőcis lett. Ami persze abból a szempontból nagyon jó, hogy passzolt akkori birtokosához, de egy új albérlő-keresés szempontjából nem feltétlenül előnyös. Ezért azt a megbízást kaptam, hogy néhány költséghatékony-változtatással unisex külsőt kapjon a lakás, hogy férfi és nő egyaránt megtalálhassa benne számítását. 

Az alapbútorok nagy része adottság (az előző tulajdonos ezeket jutányos áron átadta az újnak– mivel külföldre költözik, nem is tudná hasznosítani a továbbiakban), de pár még beszerzésre vár. Nyilván ezeknél és úgy általában is igaz, hogy kisebb méretű és/vagy multifunkciós darabok élveznek előnyt. Ami a színeket illeti, adottság a fehér falszín, a világos laminált padló és az arany/fekete csempeburkolat, amihez kiegészítésként a kobaltkék és a vörösréz (bronz) fog társulni. Megszokott módon lesz bőven diy és felújítás, és szeretném új szokásommá tenni az újrahasznosítást textil témakörben is, amihez most a Jupcycle lesz segítségemre.

A hangulati tabló a színekkel és ötlet-inspirációkkal elkészült, a megvalósítás is elindult (még ha döcögősen is a munka és gyerkőcök betegségei miatt). Legyetek társaim ebben az utazásban, és ne legyetek rest megmutatni/elküldeni saját kisteres okos ötleteiteket! Jelszó: kis terek – nagy ötletek! Folyt. köv.dembinszky.jpg

Képek forrása: https://hu.pinterest.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr8213703156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása