Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Menő falmatricák és tapéták gyerekeknek

2017. március 26. 14:42 - Bencsikné Mészáros Csilla

Amikor a második gyerekszobát terveztük, sokat gondolkodtam, milyen jó lenne egy ütős tapéta, legalább az egyik oldalfalra. El is kezdtem lapozgatni a tapétakatalógusokat, de a rózsaszín szárnyas lovak látványa áramütésként ért. Aztán találtam gyönyörű pasztell színekben, kedves motívumokkal díszített darabokat is, de ezek árcédulái még sokkolóbban hatottak. Mivel nem vagyok egy külföldről rendelős fajta, igazi mentsvár volt, hogy korábbi munkahelyemen a segítségemre voltak, és legyártották számomra az öntapadós pöttyöket. Csupán 3 év telt el azóta, de ma már szuperebbnél szuperebb tapétákhoz és falmatricákhoz lehet hozzájutni, nem mellesleg elérhető áron. A teljesség igénye nélkül nézzük meg néhány elragadó példát!

Gyerektapéták

Pénztárcabarát megoldás és még menő is az akárcsak egyetlen falat díszítő tapéta. Üdvözlöm azt a trendet, ami szakít a habos-babos vagy a Disney hősökkel tarkított vonallal, és a pasztell színek mellett a geometrikus formákat és a retró stílust is divatba hozza. Nagy kedvencem a nyírfa mintás tapéta és a chevron minta is. Íme a bizonyíték, hogyan állják meg a helyüket gyerekszobákban is:
chevron_tapeta.jpg

 Fotó: https://hu.pinterest.com

nyirfa_tapeta2.jpg

 Fotó: http://www.apartmenttherapy.com

Egyszerű, de ízléses szín- és formavilágú kollekcióval büszkélkedhet a Diego. Igaz, hogy nem túl széles a repertoárja, de igazán jó áron kínálja a legkisebbeknek készült termékeit.

diego_gyerektapeta.jpg

Fotó: http://www.diego.hu

Hasonló tematikával találkozhatunk a belga Jack'N Rose tapétakollekciójában, visszafogott színek és motívumok... nálam abszolút nyerő párosítások.

jack_nrose_tapeta.jpg

Fotó: http://www.vilavu.hu

Falmatricák

Ma már nem szükséges művészi véna ahhoz, hogy kreatív gyerekszobát varázsoljunk. A falmatricákat még a hozzám hasonló, mérnöki látásmódot nélkülöző halandók is könnyen applikálják. A felhasználóbarát megközelítés netovábbja, hogy a legtöbb terméknél sablont is mellékelnek, ráadásul nyom nélkül visszaszedhetőek - ami különösen fontos lehet, ha albérletben lakunk, vagy a változatosságot részesítjük előnyben. Letisztult design, ami gyakorlatilag bármilyen stílusú miliőhöz passzintható. Többféle szín és forma, ami teret ad az egyéniségnek. Egyre bővülő falmatrica választékával nagyon jó esélyei vannak a Babyberry-nek a köztudatba való bekerüléshez.

Fotók: https://www.babyberry.hu

Fiatal grafikus páros indította útjára a Justa márkanevet, aminek "Vidám otthont mindenkinek" jelszava valóban telitalálat, hiszen az aranyos lények vagy a geometrikus formák mellett nem lehet közömbösnek maradni. Az 1 perces térátalakítóként aposztrofált matricák nemcsak falra, hanem szinte bármilyen más felületre is feltapadnak (fém, üveg, fa, csempe...), így akár az egyhangú szekrényeket/fürdőszobai burkolatot is feldobhatjuk a segítségükkel.

Fotók: http://justa.hu/hu

Ha szeretjük a nagyobb méretűeket, akkor mindenképpen érdemes külföldről rendelni, mert szállítással együtt is csak néhány dollárba kerülnek, amiért itthon több ezer forintot is elkérnek. Sógorom már igazi öreg motorosnak számít a netes rendelésben, majdnem mindenre tud egy jó és olcsó forrást. Új otthonba költözésük apropóján kamatoztathatta is ezt a tudását, így a gyerekeknek is szuper áron rendelt falmatricát. A termék már megérkezett, és ha felkerül, akkor mindenképpen megörökítjük. Az igen kiadós mennyiségű, bájos majmos matricacsomag lelőhelye itt található. Ha minél gyorsabban szeretnénk kézhez kapni a matricákat, akkor válogassunk a mosolygaranciás Gyerekszobafalmatrica.hu kínálatából. A garancia lényege, hogyha mégsem tetszik gyermekünknek az akár már felragasztott darab, akkor küldjük vissza és visszakapjuk az árát. És ilyen azért előfordulhat a legjobb családokban is...

Ragasztásra fel!

 Fotó: http://www.gyerekszobafalmatrica.hu

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr1112353399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása