Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Egy elbűvölő fodrászszalon született - befejező rész

2017. december 26. 20:19 - Bencsikné Mészáros Csilla

Akik végigkísérték a sorozatot, tudják, honnan indultunk és hogyan dolgoztunk, hogy holnap reggel végre megnyithasson az elbűvölő vidéki fodrászüzlet, Válon - csupán a kis teakonyha nem készült el, de ez nem befolyásolja a szépülést! Bízom benne, hogy mind Betti, mind vendégei kellemesen fogják itt magukat érezni, hiszen végig ez volt a legfontosabb mozgatórugó. Hiszek benne, hogy a szép környezet pozitívan hat ránk, feltölt, formál és inspirál!

Persze a gyerekekre is gondolni kell, ezért mellékprojektként nekik is szeretném szebbé varázsolni a várakozási időt egy-két aprósággal, amikről hamarosan beszámolok. De jöjjenek most a képek, amiket ma készítettem, hiszen holnaptól már birtokba veheti a vendégkör!!! fodraszszalon_final-1.jpgfodraszszalon_final-17.jpgfodraszszalon_final-14.jpg

fodraszszalon_final-8.jpgfodraszszalon_final-10.jpgfodraszszalon_final-11.jpg

komment
Címkék: diy dekor projektek

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr6013525707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása