Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Asztaldísz tálcából - karácsonyi workshop

2018. december 04. 21:56 - Bencsikné Mészáros Csilla

A karácsony előtti készülődés az év legvártabb időszaka, nem maradhatott workshop nélkül! A hangulat különlegességét fokozta, hogy az otthonunkban, anya-gyermek (amíg el nem tűntek játszani) felállásban abszolváltuk a feladatot, ami sokkal inkább örömjáték volt! ♥ Sok tervet abszolváltunk már sikeresen, de azt hiszem, most voltunk a legproduktívabbak és legelégedettebbek is!

A projekt témája egy karácsonyi klasszikus, az asztaldísz volt, de ezúttal tálcákba, fiókokba, dobozokba, bortartókba és tálakba sűrítettük mindazt a sok szép csecsebecsét, amit felhalmoztunk és amiket egymással is megosztottunk, csereberéltünk. Az alap mindenkinél száraz tűzőhab volt és egyaránt operáltunk ragasztópisztollyal és dróttal, mikor mire volt szükség. Nem tudom, átadják-e a képek a vasárnap délután hangulatát, de mi nagyon jól éreztük magunkat és büszke voltam ezekre az anyákra, akik kitartóan kísértek végig egész évben! A betegség miatt lemaradottakkal pedig jövő héten adunk egy ráadást, ami a tapasztalatok alapján minimum fantasztikus lesz! ♥

Az elkészült művek és a csapat:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr7314431706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása