Ahol gyerek lennék

De felnőttnek lenni legalább olyan jó

Inspiráció a székek szerelmeseinek

2018. június 30. 21:23 - Bencsikné Mészáros Csilla

Bár dekorfestékekből egyelőre csak a magyar gyártmányú Pentart termékeket használtam, egy ideje foglalkoztat, hogy próbát tegyek az Annie Sloan márkával is. Azóta még inkább érlelődik ez az elhatározás, amióta egy kedves ismerősöm a figyelmembe ajánlotta a termékcsalád inspirációs oldalát, ahol különböző bútorok megújulását követhetjük nyomon. Egyszerűen káprázatosak!!!

Az egyik kedvencem most ennek a széknek az átfestése, ami egy angol bloggerhez, Allison Sadlerhez, fűződik, akinek ez volt az első találkozása a dekorfestékekkel. Ha leírás nem is igen tartozik a projekthez - a blogon leginkább arról olvashatunk, hogyan élte meg mindezt - a rövid kis videó mindezért kárpótol. Számomra egyetlen kérdés merült csak fel: az ülőlap alját miért nem festette le? Oké, hogy ez nagyban bonyolítja a munkát, nehezebb lett volna ilyen frappáns kis összefoglalót csinálni, de akkor is...

A Paris Grey és az Antoinette fantázianevű színekbe nehéz nem szerelmesnek lenni...további Annie Sloan inspirációékért böngészd ezt az oldalt! Ha pedig a saját kedvenc átalakítós projektemre vagy kíváncsi, ajánlom figyelmedbe egy piros IKEA LACK asztalka transzformációját, amit a fodrászüzletbe készítettem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aholgyereklennek.blog.hu/api/trackback/id/tr2514085025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása